Locaţia curentă este: Prima pagină / Ştiri / O nouă ediție a Galei Sportive Evantai

O nouă ediție a Galei Sportive Evantai

Aflată la a patra ediție, Gala Evantai se va desfășura Vineri 8 Iunie la orele 12:00 în sala de sport a Universității din Oradea.

În cadrul acestui eveniment sportiv participanții vor putea opta pentru concursuri de bocce, aruncarea la coșul de baschet, tenis de masă, traseu cu obstacole sau concurs cu scaune rulante. Pentru buna desfășurare a competiției studenții de la Facultatea de Educație Fizică și Sport vor participa în caliate de voluntari.

 

Gala sportivă Evantai este un o manifestare sportivă pentru persoanele cu dizabilități,organizată de Asociația Filantropia Oradea și membrii rețelei Evantai, rețea care a fost inițiată de Episcopia Oradiei și care cuprinde organizațiile membre SUPHAR. Elementul principal al Galei Sportive Evantai este jocul de bocce, un joc accesibil atât persoanelor cu dizabilități, cât și persoanelor vârstnice deoarece nu necesită un efort fizic ridicat și nici concentrare maximă. Jocul de bocce, în varianta acceptată de Special Olympics International a fost organizat pentru prima dată la Oradea sub formă de competiție sportivă pentru persoanele cu dizabilități în anul 2008 în cadrul primei ediții a Galei Sportive Evantai.

Tag-uri front, dizabilitate
Evenimente speciale

Ceainăria FilantropiaCursa Ratustelor

Parohii active

Filantropia in parohii

Preoti capelani în spitale

Preoți capelani în penitenciare și armată

Programe

Centru de resurse al Filantropiei Oradea

Programul de sprijinire al copilului si al familiei

Programul de sprijinire al persoanelor cu dizabilitati

Programul de integrare comunitara a rromilor

Programul de educatie si tineret

Programul de volutariat si initiativa

Programul de mercenat si sponsorizare

Proiecte in derulare

Formare Trainică Pentru Parteneriat Social